PRESSEMEDDELELSE 2017-04-12

Danmark er og forbliver et vigtigt marked for Findus

På grund af en administrativ misforståelse, har Sø- og Handelsretten i Danmark nylig indgivet en anmodning om likvidation af Findus Danmark A/S. Findus har ingen planer om at ophøre driften af sin virksomhed i Danmark og arbejder nu tæt sammen med de berørte myndigheder for at rette misforståelsen. Virksomheden fortsætter som sædvanlig, og både kunder og medarbejdere er blevet informeret.

I forbindelse med at Findus Danmark A/S ændrede sit regnskabsår til kalenderår, er der sket en administrativ misforståelse og omlægningen af regnskabsåret er derfor ved en fejl ikke registreret. På den baggrund er årsrapporten ikke indsendt rettidig. Denne manglende indsendelse af regnskabet har ført til at Sø- og Handelsretten har indgivet en anmodning om likvidation af Findus Danmark A/S. Findus arbejder nu tæt sammen med de berørte myndigheder for at korrigere misforståelsen, herunder indsendelse af regnskabet.

- Dette er en meget uheldig misforståelse. Danmark er og forbliver et vigtigt marked for Findus og vi har ingen planer om at forlade markedet. Vi arbejder nu med at rette misforståelsen. Findus virksomhed fortsætter som sædvanlig og både kunder og medarbejdere er blevet informeret, siger Peter Odemark, Managing Director Nordics hos Findus.

For yderligere information, kontakt Peter Odemark på telefon +46 79 015 89 69.