Hvor Grøn er din menu?

Vi har i 2016 udvidet vores udvalg af grønne retter, vi tilbyder nu endnu mere inspiration til grønne menuer.

Det grønne i fokus

Interessen er stor og markedet er i vækst for vegetarisk og bæredygtigt mad. Det har inspirereret os til at udvide vores sortiment med flere grønne produkter til dig. Vi tilbyder, et bredt udvalg af grønne retter, og arbejder konstant på, at udvikle et bredere og grønnere sortiment. Vores ambition er, at kunne tilbyde en grøn og varieret menu med mange valgmuligheder, hvor råvarerne er bæredygtige og produceret med kærlighed for miljøet.

Prøv vores grønne nyheder!

Ready to Eat

Direkte fra fryseren – Tø op og server med det samme! Nemmere bliver det ikke det er nemt at håndterer, og det minimerer madspild.

59854 Sojabønner

Disse fine grønne Shanghai Green sojabønner har et naturligt højt indhold af protein og nyttige fedtsyrer. Sojabønner går under betegnelsen som et ”fuldkomment” protein hvilket gør dem til en god erstatning animalsk protein. Fungerer fantastisk som et supplement til salat, salatbarer, vegetariske retter eller som en hurtig snack.

15573 Tomater, semitørrede

Tomaterne er semitørrerede, hvilket indebær, at de er saftigere end soltørrede tomater og har en blød og mild tomatsmag. Kan blandes i salater eller saucer som de er

 43687 Bønnemix

Denne unikke blanding af; sojabønner, sorte bønner og kikærter i en god citron og olivenolie marinade. Virker særdeles godt til salatbord og ser pænt ud på tallerkenen