Sådan arbejder vi i Findus

Med hjertet i Skåne. Midt i den frugtbare jord i det nordvestlige Skåne finder du Findus rødder, hjerte og fremtid.

I Findus foodservices er vi specialister i specialudviklede produkter til restauranter og storkøkkener. Vores mål er at gøre en forskel og give dig det det lille ekstra, som gør dit arbejde sjovere, lidt lettere og lidt mere inspirerende. Det indebærer et bredt udvalg som med både synlig og usynlig kvalitet smager og gør forskellen. Et udvalg som omfatter produkter, opskrifter og alt andet som er Findus.

 Synlig og usynlig kvalitet

 Når man taler om kvalitet, er det ofte det synlige, man hentyder til. Men det som ikke ses, er mindst lige så vigtigt. Usynlig kvalitet skabes i hele produktions- og leverandørkæden frem til dit køkken. Det er et arbejde, som har fundet sted i mange årtier, og som altid er i fokus i Findus. Hvordan grøntsager dyrkes, hvor fisken fanges og hvilke ingredienser vi tillader i produkterne.

 

Kvalitet handler også om at forstå din hverdag og at tilbyde løsninger, som gør en forskel i dit arbejde. At du føler dig tryg med Findus. Og at vi kan hjælpe med at skabe forudsætninger for kvalitet og inspirerende madlavning.