Findus logo

Vores syn på kvalitet

Hos Findus har vi en passion for god mad. Det forpligter os til at fokusere på kvalitet og sikkerhed i fremstillingen af alle vores produkter.

Derfor anvender vi de højeste standarder og regler hvor som helst i Findus. Forbrugerne skal kunne stole på, at vores produkter er fremstillet på et seriøst og ansvarligt grundlag gennem hele produktionskæden - lige fra råvareproduktion til det endelige produkt.     

Gode produkter kræver gode råvarer 
Hver en grøntsag, hver en fisk og hvert et stykke kød er nøje udvalgt og kontrolleret ud fra deres egne detaljerede kravspecifikation. Skulle det en sjælden gang ske, at en råvare ligger uden for vores specifikationer, tager vi ikke imod den. Så enkelt er det.   

Kunden og forbrugeren i centrum 
Hos Findus søger vi konstant feedback for at forstå vores kunders og forbrugernes krav til kvalitet. Og for at sikre, at vores produkter og service opfylder eller overgår deres forventninger. Kun på denne måde mener vi, at vi løbende kan udvikle os - og til enhver tid fremstille produkter i netop deres smag.

En omhyggelig produktionsproces 
Vi afviger ikke fra vores kvalitets- og fødevaresikkerhedsrutiner og anvender strenge og klare standarder gennem hele organisationen. Vi bruger bl.a. HACCP, Hazard Analysis Critical Control Points, et nyttigt værktøj for fødevaresikkerhed. Her fastsættes de vigtige kontrolpunkter gennem hele produktionen. Opdager vi afvigelser under kontrollen, stopper vi omgående produktet.  

Ansvarsfulde medarbejdere 
Kvalitet er alle medarbejderes ansvar - hele vejen fra øverste topledelse og ud i alle organisationens led. Derfor instruerer og uddanner vi løbende vore medarbejdere, så de kan påtage sig deres del af ansvaret for fødevaresikkerhed og –kvalitet. Det gælder alt fra rengøring af udstyr, til hvordan maskinerne håndteres og produkterne mærkes.  

Vi kontrolleres også
Alle Findus fabrikker er certificerede af SAI Global, en af verdens førende organisationer for certificering af forskellige standarder som f.eks BRC. For at blive certificeret til BRC standard kræver det, at man kan vise faste rutiner og systemer for at producere sikre fødevarer, der opfylder både den gældende lovgivning og krav til standarden. Det er ikke nok, at certifikatet er forelagt en gang. Inspektørene kommer regelmæssigt og og kontrolerer produktionen. Dette sikrer orden og faste rutiner og giver forbrugeren ekstra tryghed.    

En vedvarende proces 
Vi søger altid at være på forkant med hvilke nye krav, vi skal stille til vores produkter og vores produktion. Debatten om fødevarer og kravene til vores mad udvikler sig hele tiden. Kunden og forbrugeren skal kunne stole på at vi er opdaterede og har høj kvalitet i fokus. Derfor mødes vi ofte med forskere og branchefolk, holder os orienterede gennem samarbejdsorganisationer, samt følger nøje med i fødevaredebatten.