Hindbær cheesecake i glas

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Solbærpuré, Findus 96012400
    75 g
  • Hindbærpurë, Findus 96012417
    90 g
  • Friskost
    300 g
  • Flormelis
    25 g
  • Hvid chokolade
    150 g
  • Piskefløde
    300 g
  • Digestive
    300 g
  • Hakket Ruby chokolade
  • Hindbær friske

Forberedelsestrin

    1. Pisk friskost med solbærpuré og flormelis.
    2. Smelt den hvide chokolade.
    3. Pisk fløden let og rør den hvide chokolade i.
    4. Rør hindbærpuréen med flødeblandingen, så den bliver marmoret.
    5. Knus digestive og læg dem over solbærfyldet.
    6. Pynt til sidst med hindbærblandingen, hakket Ruby chokolade og et friskt hindbær.
  1. Tips! 
    Hvis du serverer cheesecake i små glas, vil den være rigtig god på buffetten.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    438,73
  • Energi (kJ)
    1830,11
  • Fett
    30,81
  • Fibrer
    2,17
  • Kulhydrat
    32,38
  • Protein
    7,17
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften