Yoghurtmuffins med hindbær

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Hindbærpuré, Findus 96012417
    150 g
  • Hvedemel
    210 g
  • Æg
    170 g
  • Sukker
    225 g
  • Bagepulver
    10 g
  • Salt
    3 g
  • Græsk yoghurt
    100 g
  • Smør
    100 g
  • Brunkager
    90 g

Forberedelsestrin

    1. Pisk æg og sukker til en luftig masse.
    2. Vend mel, bagepulver og salt i.
    3. Bland hindbærpuré, yoghurt, smør og knuste brunkager i blandingen. 
    4. Hæld blandingen i muffinsforme.
    5. Bag dem på 200 grader til de har en gylden farve, cirka 15 - 20 minutter. Tjek om dine muffins er færdige med en kagetester af metal eller en tandstik, slipper dejen er de klar!


  1. Tips!
    Pynt dine muffins med frysetørrede hindbær og knuste brunkager.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    310,81
  • Energi (kJ)
    1311,75
  • Fett
    12,88
  • Fibrer
    2,49
  • Kulhydrat
    42,94
  • Protein
    5,65
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften