Falafel med gulerodshummus og broccoliris

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Ris
    600 g
  • Citronsaft
    0,50 dl
  • Bredbladet persille
    6 g
  • Agurk
    800 g
  • Tomat
    700 g
  • Rødløg
    500 g
  • Oliven
    0,50 dl
  • Hvidvinseddike
    0,75 dl
  • Gulerodshummus
  • Kikærter
    950 g
  • Rapsolie
    0,50 spsk
  • Tahin
    3 spsk
  • Hvidløg
    15 g
  • Salt
  • Sort peber

Forberedelsestrin


  1. Broccoli- og gulerodsris
    Kog ris som anvist på emballagen. Læg broccoli og gulerødder i en bradepande og optø i ovnen. Bland derefter med de kogte ris. Rør med citronsaft og den hakket bladbladet persille.

  2. Grøntsager
    Skær tomat og agurk i stykker og læg i en skål. Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i skålen. Bland grøntsagerne med olie, eddike samt salt og peber.

  3. Gulerodshummus
    Optø gulerødderne og læg dem i en blender sammen med kikærter, tahin, olivenolie, hvidløg samt salt og peber. Blend til en jævn hummus.

  4. Tilbered falaflerne som anvist på emballagen. Server falaflerne sammen med broccoli- og gulerodsris, gulerodshummus og grøntsager.


  5. Tip!
    En grovere gulerods hummus giver retten lidt mere “bid”!
    Sprød, velsmagende falafel med ris og en velsmagende hummus på blandt andet gulerødder. En ret, der passer godt til servering på frokostmenuen.

Produkter som indgår i opskriften