Linsesalat med mini falafel og tahinsauce

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Grønne linser
    600 g
  • Blomkål
    600 g
  • Agurk
    500 g
  • Tomat
    600 g
  • Rødløg
    450 g
  • salatmix
    400 g
  • Græskarkerner
    62 g
  • Tahinsauce
  • Tahin
    6 spsk
  • Citronsaft
    3 spsk
  • Dild frisk
    12 g
  • Hvidløg

Forberedelsestrin

  1. 1. Kog linserne i bouillon som anvist.
  2. 2. Tilbered mini falafel som anvist på emballagen.
  3. 3. Hak grøntsagerne og bland dem sammen med de kogte linserne.
  4. 4. Læg salatmixen i en skål og top med linser og mini falafel.
  5. 5. Tahinsauce: Tahin røres med citron, hvidløg, urter og vand. Smag til.
  6. 6. Dryp lidt dressing over og drys med græskarkernefrø.
  7. Tip! Det er også muligt at bruge solsikkefrø. Green Cuisine Mini Falafel er klar til at spise, hvilket betyder, at de bare skal tø, inden de serveres. Det giver lidt overskud i køkkenet, så fokus kan placeres på andre ting, som en velsmagende Tahinsauce!

Produkter som indgår i opskriften