Spinatpinde med mangosalsa og chilimayo
Ingredienser
Vælg antal portioner
- 1100 g
- Avokado800 g
- Salat800 g
- Små tortillas500 g
- Koriander
- Chilimayo
- Mayonnaise1 dl
- Sambal oelek0,50 dl
- 200 g
- Mangosalsa
- Mango400 g
- 200 g
- Agurk200 g
- Limesaft0,75 dl
- Salatløg120 g
- Salt
- Sort peber
Forberedelsestrin
Chilimayo
Bland mayonnaise, sambal oelek og den optøet mangopuré til en sauce. Smag til med salt.Mangosalsa
Bland mango med majs, agurk og salatløg. Rør med Lime og krydr med salt og peber.- Spinatpinde & tortillas
Del avokado og skær den i skiver. - Læg spinatpindene i en bradepande og tilbered som anvist på emballagen.
- Varm tortillas. Monter retten ved at lægge salat på tortillaen sammen med avokado, mangosalsa, chilimayo og spinatpinde.
Tip!
Top skålen med friske koriander og lidt lime. Lakto-vegetarisk spinatpinde fyldt med cremet spinat. En fremragende og sjov måde, at bringe flere spændende retter til menuen. Nem at lave også til mange gæster!