Spinatpinde med mangosalsa og chilimayo

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Avokado
    800 g
  • Salat
    800 g
  • Små tortillas
    500 g
  • Koriander
  • Chilimayo
  • Mayonnaise
    1 dl
  • Sambal oelek
    0,50 dl
  • Mangosalsa
  • Mango
    400 g
  • Agurk
    200 g
  • Salatløg
    120 g
  • Limesaft
    0,75 dl
  • Sort peber
  • Salt

Forberedelsestrin

  1. Chilimayo
    Bland mayonnaise, sambal oelek og den optøet mangopuré til en sauce. Smag til med salt.

  2. Mangosalsa
    Bland mango med majs, agurk og salatløg. Rør med Lime og krydr med salt og peber.

  3. Spinatpinde & tortillas
    Del avokado og skær den i skiver.
  4. Læg spinatpindene i en bradepande og tilbered som anvist på emballagen.
  5. Varm tortillas. Monter retten ved at lægge salat på tortillaen sammen med avokado, mangosalsa, chilimayo og spinatpinde.
  6. Tip!
    Top skålen med friske koriander og lidt lime. Lakto-vegetarisk spinatpinde fyldt med cremet spinat. En fremragende og sjov måde, at bringe flere spændende retter til menuen. Nem at lave også til mange gæster!

Produkter som indgår i opskriften