Kartoffelpandekager med grillede grøntsager

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Kartoffelpandekager økologiske, Findus 96013083
    1,20 kg
  • Gulerødder
    1 kg
  • Rapsolie
    3 spsk
  • Citronskal
    1 stk
  • Pastinakker
    600 g
  • Salt og peber
  • Spinat
    100 g
  • Tyttebærsyltetøj
    150 g

Forberedelsestrin

  1. Kartoffelpandekager med grillede grøntsager

  2. 1. Tilbered kartoffelpandekagerne fra frost til 70˚C kernetemperatur. I konvektionsovn på 150˚C i ca. 20 - 25 minutter.

  3. 2. Del gulerødder og pastinakker i grove staver og læg dem i en bradepande. Dryp med olienolie og strø citronskal over. Smag til med salt og peber.

  4. 3. Sæt bradepanden i ovene på 160˚C i ca. 20 minutter. Tag ud af ovnen og vend spinaten i. 

  5. 4. Server kartoffelpandekagen med ovnristede grøntsager og tyttebærsyltetøj.

  6. Tips!
    Hvis du et fyldigere måltid kan du servere stegt flæsk eller bacon til retten.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    279,61 
  • Energi (kJ)
    1170,33 
  • Fedt
    8,89 
  • Fibrer
    8,49 
  • Kulhydrat
    45,31 
  • Protein
    6,63 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften