
Kartoffelpandekager med grillede grøntsager
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Kartoffelpandekager økologiske, Findus 960130831,20 kg
- Gulerødder1 kg
- Rapsolie3 spsk
- Citronskal1 stk
- Pastinakker600 g
- Salt og peber
- Spinat100 g
- Tyttebærsyltetøj150 g
Forberedelsestrin
Kartoffelpandekager med grillede grøntsager
1. Tilbered kartoffelpandekagerne fra frost til 70˚C kernetemperatur. I konvektionsovn på 150˚C i ca. 20 - 25 minutter.
2. Del gulerødder og pastinakker i grove staver og læg dem i en bradepande. Dryp med olienolie og strø citronskal over. Smag til med salt og peber.
3. Sæt bradepanden i ovene på 160˚C i ca. 20 minutter. Tag ud af ovnen og vend spinaten i.
4. Server kartoffelpandekagen med ovnristede grøntsager og tyttebærsyltetøj.
Tips!
Hvis du et fyldigere måltid kan du servere stegt flæsk eller bacon til retten.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)279,61
- Energi (kJ)1170,33
- Fedt8,89
- Fibrer8,49
- Kulhydrat45,31
- Protein6,63