Kartoffelpandekager med rist. blomkål

Ingredienser

Vælg antal portioner

Forberedelsestrin

  1. Kartoffelpandekager med ristede blomkål og tyttebær
    Tilbered kartoffelpandekagerne som anvist på emballagen. Tænd ovnen på 180 grader. Del blomkålen i mindre buketter og bland den med olie, salt og peber. Bages til blomkålen har fået en fin farve ca. 20 - 30 minutter. Herefter tages blomkålen ud af ovnen og persille blandes i. 

  2. Tyttebærchutney
    Rødløg skrælles og skæres i tynde skiver. Varm olien i nogle minutter. Tilsæt sukker, salt og steg yderligere i nogle minutter. Tilsæt tyttebær og vineddike. Lad det hele koge ved svag varme uden låg cirka 15 - 20 minutter til det har en fast konsistens. Stilles på køl.

  3. Tips!
    Du kan med fordel tilsætte lidt ingefær til din chutney.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    281,80
  • Energi (kJ)
    1173,35
  • Fett
    12,29
  • Fibrer
    5,92
  • Kulhydrat
    35,51
  • Protein
    7,08
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften