
Kartoffelpandekager med rist. blomkål
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Salt og peber
- Kartoffelpandekager økologiske, Findus 960130831,20 kg
- Olivenolie50 g
- Blomkål1 kg
- Persille, Findus 9600868220 g
- Tyttebærchutney
- Olivenolie30 g
- Rødløg540 g
- Sukker45 g
- Tyttebær300 g
- Salt1 tsk
- Hvidvinseddike50 g
Forberedelsestrin
Kartoffelpandekager med ristede blomkål og tyttebær
Tilbered kartoffelpandekagerne som anvist på emballagen. Tænd ovnen på 180 grader. Del blomkålen i mindre buketter og bland den med olie, salt og peber. Bages til blomkålen har fået en fin farve ca. 20 - 30 minutter. Herefter tages blomkålen ud af ovnen og persille blandes i.Tyttebærchutney
Rødløg skrælles og skæres i tynde skiver. Varm olien i nogle minutter. Tilsæt sukker, salt og steg yderligere i nogle minutter. Tilsæt tyttebær og vineddike. Lad det hele koge ved svag varme uden låg cirka 15 - 20 minutter til det har en fast konsistens. Stilles på køl.Tips!
Du kan med fordel tilsætte lidt ingefær til din chutney.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)281,80
- Energi (kJ)1173,35
- Fedt12,29
- Fibrer5,92
- Kulhydrat35,51
- Protein7,08