Bagte gule beder med blåskimmelcreme

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Gule beder, Findus 96013382
    1,25 kg
  • Rucola
    50 g
  • Græskarkerner
    75 g
  • Grønkål
    50 g
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Blåskimmelcreme
  • Kvark
    250 g
  • Blåskimmelost
    200 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Tænd ovnen på 180 grader. Læg de gule beder i en gastro form. Fordel olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i cirka 20 minutter.

  2. 2. Rist græskarkerner på en tør pande, så de får farve.

  3. 3. Rucola og grønkål vendes i lige inden servering.

  4. 4. Riv osten og bland den med kvark, til en jævn creme.

  5. 5. Anret de bagte beder og pynt med blåskimmeltcreme og de ristede græskarkerner.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    185,42
  • Energi (kJ)
    773,50
  • Fett
    10,70
  • Fibrer
    4,06
  • Kalcium
    54
  • Kulhydrat
    10,79
  • Natrium
    1125
  • Protein
    9,98
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften