
Rødbedesalat med hasselnøddecreme
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Rødbeder økologiske, Findus 96013798700 g
- Balsamicoeddike30 g
- Tomater cherry200 g
- Rapsolie2 spsk
- Spinat70 g
- Creme fraiche2 dl
- Rørsukker15 g
- Salt og peber
- Hasselnødder130 g
- Radiser i skiver50 g
- Salt og peber
Forberedelsestrin
Rødbedesalat
Læg rødbederne på en bageplade og dryp med olie og balsamicoeddike. Strø sukker over og krydr med salt og peber. Sæt bagepladen i ovnen på 150°C i ca. 30 min. Tag rødbederne ud og monter dem med tomater, spinat og de skivede radiser i et fad.Hasselnøddecreme
Hak hasselnødderne fint og bland med creme fraiche, gem lidt hakkede nødder til pynt. Smag til med salt og peber. Fordel cremen lidt her og der i fadet og drys lidt hakkede hasselnødder over.
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)191,26
- Energi (kJ)800,07
- Fedt14,20
- Fibrer3,87
- Kulhydrat10,67
- Protein4,09