Jordskokkesuppe m/laks og braseringsgrøntsager

Ingredienser

Vælg antal portioner

Forberedelsestrin

  1. 1. Hak løg fint. Sauter i smør til det bliver blødt. Tilsæt vin og lad det koge op. Tilsæt øvrige ingredienser og lad suppen koge op igen. Lad suppen simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og hvid peber. Jævn med maizena til den ønskede konsistens. Rør suppen blød inden servering.

  2. 2. Svits braseringsgrøntsagerne i rigeligt med smør, smag til med salt og peber. Alternativt kan braseringsgrøntsagerne varmes i ovnen og vendes i smør.

  3. 3. Laksefileten paneres med sorte sesamfrø på den ene side, steges let i smør eller olie med sesamsiden nedad. Anrettes i en dyb tallerken og jordskokkesuppen hældes over.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    580,44 
  • Energi (kJ)
    2432,15 
  • Fedt
    46,01 
  • Fibrer
    9,81 
  • Fosfor
  • Järn
    0,05 
  • Kalcium
  • Kalium
  • Kulhydrat
    22,82 
  • Natrium
    148 
  • Protein
    12,39 
  • Vitamin C
    4,50 
Alle næringsværdier

Energidistribution