Rødbedesalat med hasselnøddecreme

Ingredienser

Øg mængden

  • Rødbeder økologiske, Findus 96013798
    700 g
  • Rapsolie
    2 spsk
  • Balsamicoeddike
    30 g
  • Rørsukker
    15 g
  • Spinat
    70 g
  • Tomater cherry
    200 g
  • Radiser i skiver
    50 g
  • Salt og peber
  • Hasselnødder
    130 g
  • Creme fraiche
    2 dl
  • Salt og peber

Forberedelsestrin

  1. Rødbedesalat
    Læg rødbederne på en bageplade og dryp med olie og balsamicoeddike. Strø sukker over og krydr med salt og peber. Sæt bagepladen i ovnen på 150°C i ca. 30 min. Tag rødbederne ud og monter dem med tomater, spinat og de skivede radiser i et fad.

  2. Hasselnøddecreme
    Hak hasselnødderne fint og bland med creme fraiche, gem lidt hakkede nødder til pynt. Smag til med salt og peber. Fordel cremen lidt her og der i fadet og drys lidt hakkede hasselnødder over.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    191,26
  • Energi (kJ)
    800,07
  • Fett
    14,20
  • Fibrer
    3,87
  • Kulhydrat
    10,67
  • Protein
    4,09
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften