Jordskokkesuppe

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Suppe
  • Hvidvin
    2,50 dl
  • Løg
    0,50 stk
  • Rapsolie
    1 spsk
  • Salt
  • Creme fraiche
    4 dl
  • Grøntsagsbouillon, færdig
    4 dl
  • Peber
  • Champingnon og porre topping
  • Porre
    100 g
  • Champignoner, skov
    400 g
  • Hvidløgsfed
    8 g
  • Smør
    30 g
  • Salt

Forberedelsestrin

  1. 1. Skræl og hak løg. Tilsæt vin og reducer 1/3 del og tilsæt jordskokkepuré. Kog op under omrøring. Tilsæt creme fraiche og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber. 

  2. 2. Skræl og hak hvidløg, skær champingnoner i skiver og porre i strimler. Steg i smør og smag til med salt og peber. Pynt med champignonblandingen og server suppen. 

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    201,21 
  • Energi (kJ)
    841,79 
  • Fedt
    11,90 
  • Fibrer
    4,45 
  • Fosfor
    1,60 
  • Järn
    0,04 
  • Kalcium
    1,60 
  • Kalium
    3,20 
  • Kulhydrat
    14,14 
  • Natrium
    96 
  • Protein
    4,32 
  • Vitamin C
    3,60 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften