Jordskokkesuppe

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Suppe
  • Rapsolie
    1 spsk
  • Løg
    0,50 stk
  • Hvidvin
    2,50 dl
  • Grøntsagsbouillon, færdig
    4 dl
  • Creme fraiche
    4 dl
  • Salt
  • Peber
  • Champingnon og porre topping
  • Hvidløgsfed
    8 g
  • Champignoner, skov
    400 g
  • Porre
    100 g
  • Smør
    30 g
  • Salt

Forberedelsestrin

  1. 1. Skræl og hak løg. Tilsæt vin og reducer 1/3 del og tilsæt jordskokkepuré. Kog op under omrøring. Tilsæt creme fraiche og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber. 

  2. 2. Skræl og hak hvidløg, skær champingnoner i skiver og skær porrer i strimler. Steg i smør og smag til med salt og peber. Læg champignonblandingen i server suppen. 

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    201,21
  • Energi (kJ)
    841,79
  • Fett
    11,90
  • Fibrer
    4,45
  • Fosfor
    1,60
  • Järn
    0,04
  • Kalcium
    1,60
  • Kalium
    3,20
  • Kulhydrat
    14,14
  • Natrium
    96
  • Protein
    4,32
  • Vitamin C
    3,60
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften