Jordskokkesuppe m/laks og braseringsgrøntsager

Ingredienser

Vælg antal portioner

Forberedelsestrin

  1. 1. Hak løg fint. Sauter i smør til det bliver blødt. Tilsæt vin og lad det koge op. Tilsæt øvrige ingredienser og lad suppen koge op igen. Lad suppen simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og hvid peber. Jævn med maizena til den ønskede konsistens. Rør suppen blød inden servering.

  2. 2. Svits braseringsgrøntsagerne i rigeligt med smør, smag til med salt og peber. Alternativt kan braseringsgrøntsagerne varmes i ovnen og vendes i smør.

  3. 3. Laksefileten paneres med sorte sesamfrø på den ene side, steges let i smør eller olie med sesamsiden nedad. Anrettes i en dyb tallerken og jordskokkesuppen hældes over.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    580,44
  • Energi (kJ)
    2432,15
  • Fett
    46,01
  • Fibrer
    9,81
  • Fosfor
    2
  • Järn
    0,05
  • Kalcium
    2
  • Kalium
    4
  • Kulhydrat
    22,82
  • Natrium
    148
  • Protein
    12,39
  • Vitamin C
    4,50
Alle næringsværdier

Energidistribution