Majs- og kokossuppe

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Rapsolie
    1 spsk
  • Løg
    0,50 stk
  • Kokosmælk
    3 dl
  • Grøntsagsbouillon, færdig
    7 dl
  • Lime
    0,50 stk
  • Karryristede kikærter & spinat topping
  • Rapsolie
    3 spsk
  • Kikærter, drænet
    440 g
  • Karry
    3 g
  • Spinat
    60 g
  • Sambal Oelek
    1 g
  • Peber
  • Salt

Forberedelsestrin

  1. 1. Skræl, hak og steg løg i lidt olie. Tilsæt grøntsagsbouillon og majspurè og kog op under omrøring. Tilsæt kokosmælk, limesaft, sambal oelek og lad det simre yderligere cirka 5 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. 2. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem. Læg dem i en bradepande og bland med lidt olie, karry og salt. Ristes i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Tag kikærterne ud af ovnen og bland dem med spinaten. Server suppen og top den med kikærter og spinat. 

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    261,44 
  • Energi (kJ)
    1101,03 
  • Fedt
    14,43 
  • Fibrer
    4,36 
  • Fosfor
    32,80 
  • Järn
    0,55 
  • Kalcium
    7,60 
  • Kalium
    85,10 
  • Kulhydrat
    24,99 
  • Natrium
    172,50 
  • Protein
    7,26 
  • Vitamin C
    6,90 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften