Pastinaksuppe m/æbler og fetaost

Ingredienser

Vælg antal portioner

Forberedelsestrin

  1. 1. Skræl, hak og steg løg blankt. Tilsæt vin og reducer 1/3 del. Tilsæt pastinakpuré og grøntsagsbouillon. Kog op under omrøring. Tilsæt piskefløde og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. 2. Skær æblet i fine tern. pres limesaft over, smuldr fetaosten og tilsæt purløg. Server suppen og strø toppingen over.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    234,29
  • Energi (kJ)
    980,16
  • Fett
    15,20
  • Fibrer
    3,57
  • Fosfor
    2,80
  • Järn
    0,07
  • Kalcium
    2,80
  • Kalium
    5,60
  • Kulhydrat
    12,15
  • Natrium
    168
  • Protein
    7,98
  • Vitamin C
    6,30
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften