Tomat- og grøntsagssuppe

Ingredienser

Vælg antal portioner

Forberedelsestrin

  1. 1. Kog grøntsagspuré, tomatjuice, grøntsagsbouillon, sukker, presset citron og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber.

  2. 2. Bland mælk, piskefløde og creme fraiche. De semitørrede tomater hakkes og blandes i. Smages til med salt og peber. 

  3. Server suppen med topping. Suppen kan servers kold og varm.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    132,26
  • Energi (kJ)
    554,79
  • Fett
    6,82
  • Fibrer
    4,26
  • Fosfor
    0,12
  • Kalcium
    0,12
  • Kalium
    0,24
  • Kulhydrat
    13,35
  • Natrium
    7,20
  • Protein
    3,13
  • Vitamin C
    0,27
Alle næringsværdier

Energidistribution