Mango og tomatbase til salsa

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Mangopuré, Findus 96008225
    200 g
  • Tomater, semitørrede, Findus 96008705
    400 g
  • Ananas i bidder
    400 g
  • Rødløg
    200 g
  • Balsamico eddike

Forberedelsestrin

  1. Tilberedning

  2. 1. Skær rødløg i tern og svits dem let med balsamicoeddike i 10 minutter.

  3. 2. Løgene skal have en herlig intens rød farve.

  4. 3. Bland resten af ingredienserne og smag til med salt og peber. 

  5. 4. Rør i løgene lige inden servering.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    74,74
  • Energi (kJ)
    312,60
  • Fett
    0,12
  • Fibrer
    6,78
  • Kulhydrat
    13,24
  • Protein
    1,78
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften