Sådan arbejder vi i Findus

Med hjertet i Skåne. Midt i den frugtbare jord i det nordvestlige Skåne finder du Findus rødder, hjerte og fremtid.

Findus har siden starten af 40’erne drevet virksomhed i Bjuv, tæt ved Helsingborg i Sverige. Med dyrkning, produktion, udvikling og innovation tæt på hinanden skabes en Findus ånd, der gennemsyrer alt vi gør. Bare et stenkast herfra svajer ærte bælgene i vinden. I dag findes Findus i mange flere lande end i Sverige. Alle er samlet under samme røde flag og udgør sammen med engelske Young’s og The Seafood Company Findus Group.

I Findus foodservices er vi specialister i specialudviklede produkter til restauranter og storkøkkener. Vores mål er at gøre en forskel og give dig det det lille ekstra, som gør dit arbejde sjovere, lidt lettere og lidt mere inspirerende. Det indebærer et bredt udvalg som med både synlig og usynlig kvalitet smager og gør forskellen. Et udvalg som omfatter produkter, opskrifter og alt andet som er Findus.

 Synlig og usynlig kvalitet

 Når man taler om kvalitet, er det ofte det synlige, man hentyder til. Men det som ikke ses, er mindst lige så vigtigt. Usynlig kvalitet skabes i hele produktions- og leverandørkæden frem til dit køkken. Det er et arbejde, som har fundet sted i mange årtier, og som altid er i fokus i Findus. Hvordan grøntsager dyrkes, hvor fisken fanges og hvilke ingredienser vi tillader i produkterne.

 

Kvalitet handler også om at forstå din hverdag og at tilbyde løsninger, som gør en forskel i dit arbejde. At du føler dig tryg med Findus. Og at vi kan hjælpe med at skabe forudsætninger for kvalitet og inspirerende madlavning.

Grönsakernas ursprung

 

Oavsett ursprung köper Findus alltid den bästa kvaliteten som finns att tillgå av varje enskild grönsak

 

Vi vill erbjuda ett brett sortiment av grönsaker till er. Eftersom odlade grödor som grönsaker och örter alltid är beroende av klimat, tillgång till vatten, bra jordar och solljus har Findus grönsaker olika ursprung.

De grönsaker som med fördel odlas i varmare klimat importerar vi. T.ex trivs basilika bäst i Italien och Spanien, medan den godaste broccolin kommer från Spanien. Ibland varierar nederbörd och temperatur så att skörden blir stor på ett håll i världen och kanske mindre någon annanstans. Oavsett ursprung köper Findus alltid den bästa kvaliteten som finns att tillgå av varje enskild grönsak.

Djupfrysning av grönsaker

Djupfrysning säkrar grönsakernas vitamin- och mineralinnehåll och är nyttigare eller lika nyttiga som färska grönsaker. En stor del av våra grönsaker är vad vi kallar färskfrysta. Det innebär att de förvälls och fryses in inom 3-24 timmar efter det att de har skördats. På det sättet kan de frysas in när de är som allra bäst och sedan användas vid behov – året runt.

Vill du ha information kring våra grönsakers ursprung ber vi dig att kontakta konsumentkontakt@se.findus.com så kan de hjälpa dig med rätt information.