GoVital Enportionsretter proteinberigede

28033
Kødboller med sauce og pandekage
Kødboller med flødesauce, ærter, kartoffelmos & tyttebær, Pandekage med jordbærsauce. Foruden gode råvarer, har vi i denne ret tilsat protein i hovedretten og i desserten. Et velsmagende og lækkert måltid, som giver det lille ekstra.
Portioner
1 portion = 385 g
Vægt
8 x 385g
Ingredienser
HOVEDRET INGREDIENSER:
MOS 26%: Kartofler, SKUMMETMÆLKSPULVER, MÆLKEPROTEIN, rapsolie, SMØR, ÆGGEBLOMME, salt og sort peber. SAUCE 21%: Vand, SKUMMETMÆLK, PISKEFLØDE, oksebouillon, MÆLKEPROTEIN, SMØR, stivelse (bl.a HVEDE), salt, sukker, gulerødder, løg, rapsolie, grøntsagskoncentrat (tomat, gulerod, løg), karamelliseret sukker, sort peber og løvstikke. KØDBOLLER 14%: Svinekød, kartofler, oksekød, stivelse, løg, rapsolie, ÆG, SKUMMETMÆLKSPULVER, salt, roefiber, hvid peber, løgpulver, solsikkeolie og løgekstrakt. ÆRTER 9%. TYTTEBÆR 4%: Tyttebær, sukker, stivelse. I retten indgår 8% svine- og oksekød og 2% tyttebær.
DESSERT INGREDIENSER:
PANDEKAGE 16%: SKUMMETMÆLK, HVEDEMEL, ÆGGEBLOMME, palmeolie, ÆGGEHVIDE, modificeret stivelse, ÆGGEHVIDEPULVER, rapsolie og salt. JORDBÆRSAUCE 10%: Jordbær, sukker, stivelse og citronjuicekoncentrat. I desserten indgår 7% jordbær.
Tilberedning
Tilbered i mikroovn. MIKROOVN (750W)
1. Del/riv to rums bakken fra hinanden.
2. Træk eller klip filmen af de 2 bakker.
3. Tilbered hovedretten i 5-6 minutter i mikroovnen (750W)
4. Tilbered desserten i ca. 1-1½ minut i mikroovnen (750W)
5. Lad det stå et øjeblik så varmen fordeler sig. For at få den bedst mulige smagsoplevelse anbefaler vi at, hver bakke varmes for sig.
Næringsværdi (per 100g)
© Findus 2015