Timbaler Assorterede timbaler

39316
Fisk- og kødtimbale
En praktisk sortimentskasse med stor variation: Torsketimbale, lakse- og fisketimbale, kødbolletimbale, pølsetimbale, kyllingetimbale, stegt flæsk timbale og gullaschtimbale, oksetimbale og skinketimbale, stegt.
Portioner
Torsketimbale, MSC 6 x 40 g
Laks- og fisketimbale 2 x 80 g
Kødbolletimbale 320 g (ca. 10 g/st)
Kyllingetimbale 6 x 40 g
Pølsetimbale 8 x 50 g
Stegt flæsk timbale 12 x 25 g
Gullaschtimbale 310 g (ca. 10g/st)
Oksetimbale 8 x 40 g
Skinketimbale, stegt 4 x 40 g
Vægt
2,45 kg
Ingredienser
For information om ingredienser og næringsværdi, se det respektive produkt.
29119 Torsketimbale 6 x 40 g
49616 Laks- og fisketimbale 2 x 80 g
29117 Kødbolletimbale 320 g (ca 10 g/st)
29118 Kyllingetimbale 6 x 40 g
89387 Pølsetimbale 8 x 50 g
66384 Stegt flæsk timbale 12 x 25 g
89996 Gullaschtimbale Ca 310g (10g st)
29115 Oksetimbale 8x40 g
39394 Skinketimbale, stegt 4 x 40 g
Tilberedning
TILBEREDNING: Læg de dybfrosne timbaler i en bradepande. Hæld lidt vand/bouillon i bunden (ca 1 dl 1/1 GN) og pensl med olie eller fedt før opvarmning. Varm med låg til 70°C kernetemperatur.
Kan også serveres kolde. Optø i køleskab. Opbevar på køl i max 8ºC og server indenfor 6 timer.
Konvektions-ovn med damp 150° C 20 - 25 min
Kombiovnmed damp 12 - 15 min
Mikroovn (750W) 80 g 2 min
Næringsværdi (per 100g)
© Findus 2015