Varmrøget laks til dem som ikke kan spise alt. Blød, færdig fisketimbale lavet på laks og MSC-mærket alaska pollock, fint krydret med en let røgsmag.
Vægt
2,52 kg
63 x 40 g
Tilberedning
Læg de frosne timbaler i en bradepande. Hæld lidt vand/bouillon i bunden (ca. 1 dl 1/1 GN) og pensl/spray med olie eller fedt før opvarmning. Forvarm ovnen. Varm med låg til 70°C kernetemperatur.
Kombiovn damp 100°C 8 min
Mikroovn (750W) 160 g 3 - 4 min
Ingredienser
Fiskekød (LAKS* (Salmo salar) 37 %, ALASKA POLLOCK** (Theragra chalcogramma) 18 %), ÆGGEHVIDE, ÆGGEBLOMME, rapsolie, modificeret majsstivelse, tomatpuré, fiskebouillon (FISKEPULVER, salt, majsstivelse, løgpulver, solsikkeolie, laurbærblade, sort peber), salt og røgaroma.
*Dyrket på Færøerne/Faroe Islands, Norge,Skotland
**Fanget i Stillehavet
Næringsværdi (per 100g)
© Findus 2015
Vis kun produkter mærket med....
- Øko
- MSC
- Nøglehul