Denne luksuriøse timbale er udelukkende lavet på torsk. Blot tilføjet æg og krydret for at give en god og mild smag. Server eventuelt med kartofler og grønt.
Portioner
ca. 63 x 40 g
Vægt
2,52 kg
Tilberedning
TILBEREDING: Læg de frosne timbaler i en bradepande. Hæld lidt vand/bouillon i bunden (ca. 1 dl 1/1 GN) og pensl med olie eller fedt før opvarmning. Varm til 70°C kernetemperatur.
Forvarm ovnen. Tilbered i 100 % damp.
Kombiovn med damp 100°C ca. 8 min
Mikroovn (750 W) 160 g 3 - 4 min
Ingredienser
Fiskekød af TORSK* (Gadus morhua) 59 %, ÆGGEHVIDE, rapsolie, ÆGGEBLOMME, modificeret majsstivelse, salt, FISKEPULVER, majsstivelse, løgpulver, solsikkeolie og krydderier.
*Fanget i Barentshavet, Norskehavet samt flere fangstområder i det nordøstlige Atlanterhav.
*Dette produkt kommer fra et fiskeri, der er blevet uafhængigt certificeret efter MSC's standard for effektivt forvaltet og bæredygtigt fiskeri. www.msc.org.dk
Næringsværdi (per 100g)
© Findus 2015
Vis kun produkter mærket med....
- Øko
- MSC
- Nøglehul