Chip Shop roll med sprøde kartoffelbåde

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Chip Shop roll, Findus 96014938
    900 g
  • Porre fintskåret
    300 g
  • Rødkål fintsnittet
    400 g
  • Rødbeder rustikke, Findus 96013798
    700 g
  • Kapers
    20 g
  • Rapsolie
    50 g
  • Hvidvinseddike
    20 g
  • Peber, sort
    4 g
  • Salt
    6 g
  • Rapsolie
    45 g
  • Kartofler
    2,50 kg
  • Salt
    4 g
  • Dressing
  • Chili hakket, Findus 96008713
    5 g
  • Salt
    7 g
  • Yoghurt naturel
    600 g
  • Peber, sort
    6 g
  • Honning
    18 g

Forberedelsestrin

  1. 1. Bag rødbederne i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.

    2. Vend rødbeder med rødkål, kapers og porrer.

    3. Rør en vingrette sammen og vend i rødbedesalaten.

    4. Skær kartoflerne i både og læg dem i en bradepande. Hæld olie over og krydr med salt og rør rundt. Stil i ovnen på 200 grader til de er gyldenbrune cirka 25 minutter.

    5. Fisken lægges i en bradepande og tilberedes i ovnen på 230 grader i cirka 12 minutter. Vend fisken efter halv tid.

  2. Dressing
    Bland alle ingredienserne til din dressing.

  3. Tips!
    Pres lidt citron over fisken.

Næringsoplysninger per servering

  • Energi (kcal)
    572,25 
  • Energi (kJ)
    2394,37 
  • Fedt
    22,63 
  • Fibrer
    7,57 
  • Kulhydrat
    72,58 
  • Protein
    20,11 
Alle næringsværdier

Energidistribution

Produkter som indgår i opskriften