
Chip Shop Roll Taco
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Chip shop roll, Findus 96010647600 g
- Mini tortilla210 g
- Hvidkål200 g
- Radiser60 g
- sauce, forårsløg strimlet eller
- Creme fraiche2,50 dl
- Wasabi & sesam krydderi, teriyaki
- friteret grønkål 1 spsk af blandingen
Forberedelsestrin
- 1. Læg hvidkål og radiser i koldt vand, hver for sig for at holde dem sprøde. 
- 2. Bland creme fraiche, wasabi & sesam krydderi sammen, hæld blandingen i en sprøjteflaske eller en pose med et lille hul. 
- 3. Tilbered fisken efter anvisningen på emballagen, læg dem på en rist så de ikke bliver bløde. 
- 4. Fyld en tortilla medn en Chip Shop roll, læg den ønskede mængde kål i og top med wasabi, sesam krydderi, creme fraiche og teriyaki sauce. 
- 5. Til sidst toppes denne med friteret grønkål, radiser og forårsløg. 
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)256,48
- Energi (kJ)1076
- Fedt13,31
- Fibrer1,28
- Kulhydrat24,17
- Protein10,10

 
		 
		