Jordbæris med kvark og croutoner
Ingredienser
Vælg antal portioner
- Smør25 g
- Kanelsnegl, Findus 9601182370 g
- Piskefløde2 g
- Jordbær, rå100 g
- Jordbærpuré, Findus 96012397500 g
- Kvark70 g
- Vaniljepulver4 g
Forberedelsestrin
Tilberedning
1. Skær kanelsneglene i mindre stykker.
2. Steg sneglene i smør på en pande.
3. Læg jordbærpuréen i en mixer med vanlijepulver, kvark og piskefløde.
4. Mix det hele sammen til is.
5. Put den færdige is i fine drinksglas.
6. Top med kanelbollecroutoner og friske jordbær.
Tips!
Is skal altid serveres i store portioner, nyd den iskolde jordbæris i sommersolen!
Næringsoplysninger per servering
- Energi (kcal)75,26
- Energi (kJ)314,24
- Fedt3,17
- Fibrer1,26
- Kulhydrat9,30
- Protein1,77