Falafel bowle med bønner og ristet peberfrugt
Ingredienser
Vælg antal portioner
- 850 g
- Ristet paprikasauce
- Rød peber480 g
- Hvidløg10 g
- Chili flakes1 tsk
- Madlavningsfløde4 dl
- Salt
- Sort peber
- Marinerede bønner
- 600 g
- Rapsolie1 dl
- Basilikum frisk6 g
- Citronsaft0,50 dl
- 6 g
- Hvidløgsfed3 st
- Syltet kål & løg
- Sukker2 dl
- Eddike1 dl
- Rødkål300 g
- Vand3 dl
- Rødløg300 g
- Piabrød430 g
Forberedelsestrin
Ristet pebersauce
Del den røde peber i to og læg dem i en bradepande. Sæt den i ovnen og grill til skindet bliver rigtigt mørkt. Tag skindet af og læg peberen i en blender, sammen med hvidløg, chili flakes og fløde. Blend til en jævn sauce. Krydr med salt og peber. Hæld saucen i en gryde og varm den op.Bønnemix
Læg den optøet bønnemix i en skål. Bland med rapsolie, citronsaft, urter, hvidløg samt salt og peber. Vend det hele og lad det trække.
Syltet kål & løg
Lav en 1-2-3 lage. Høvl rødløg og rødkål tyndt på et mandolinjern og læg det i lagen.
Falafel
Tilbered falafel som anvis på emballagen. Server falaflerne i en bowle sammen med den marineret bønnemix, syltet løg og kål, samt den ristet pebersauce.
Tip!
Tip! Server med lækkert brød. Findus Green Cuisine Falafel er en velsmagende vegansk bolle, der passer til meget. Server som her i en skål eller hvorfor ikke i pitabrød. En let lavet og god bolle, der er elsket af mange.