Falafel bowle med bønner og ristet peberfrugt

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Ristet paprikasauce
  • Rød peber
    480 g
  • Hvidløg
    10 g
  • Chili flakes
    1 tsk
  • Madlavningsfløde
    4 dl
  • Salt
  • Sort peber
  • Marinerede bønner
  • 600 g
  • Rapsolie
    1 dl
  • Basilikum frisk
    6 g
  • Citronsaft
    0,50 dl
  • 6 g
  • Hvidløgsfed
    3 st
  • Syltet kål & løg
  • Sukker
    2 dl
  • Eddike
    1 dl
  • Rødkål
    300 g
  • Vand
    3 dl
  • Rødløg
    300 g
  • Piabrød
    430 g

Forberedelsestrin

  1. Ristet pebersauce
    Del den røde peber i to og læg dem i en bradepande. Sæt den i ovnen og grill til skindet bliver rigtigt mørkt. Tag skindet af og læg peberen i en blender, sammen med hvidløg, chili flakes og fløde. Blend til en jævn sauce. Krydr med salt og peber. Hæld saucen i en gryde og varm den op.

  2. Bønnemix
    Læg den optøet bønnemix i en skål. Bland med rapsolie, citronsaft, urter, hvidløg samt salt og peber. Vend det hele og lad det trække.


  3. Syltet kål & løg
    Lav en 1-2-3 lage. Høvl rødløg og rødkål tyndt på et mandolinjern og læg det i lagen.

  4. Falafel
     
    Tilbered falafel som anvis på emballagen. Server falaflerne i en bowle sammen med den marineret bønnemix, syltet løg og kål, samt den ristet pebersauce.

  5. Tip!
    Tip! Server med lækkert brød. Findus Green Cuisine Falafel er en velsmagende vegansk bolle, der passer til meget. Server som her i en skål eller hvorfor ikke i pitabrød. En let lavet og god bolle, der er elsket af mange.

Produkter som indgår i opskriften