Vegansk burger med ærteguacamole

Ingredienser

Vælg antal portioner

  • Pommes frites
    1,75 kg
  • Salatmix
    200 g
  • Vegansk mayonnaise
    250 g
  • Vegansk ost
    250 g
  • Burgerbolle, glutenfri
    500 g
  • Frisk chili
    70 g
  • Syltet gulerod
  • Gulerod
    450 g
  • Sukker
    2 dl
  • Eddike
    1 dl
  • Vand
    3 dl
  • Ærteguacamole
  • 10 g
  • Hvidløgsfed
    3 st
  • Koriander
    15 g
  • Limesaft
    1 spsk
  • Salt & sort peber

Forberedelsestrin

  1. 1. Tibered burgeren som anvist på emballagen.
  2. 2. Læg pommes frites i en bradepande og tilbered som anvist på emballagen.
  3. 3. Krydr med salt.
  4. 4. Server burgeren i brød med vegansk mayonnaise, salat syltet gulerødder, vegansk ost og ærteguacamole og pommes frites.
  5. Syltet gulerod: Gulerødder høvles fint på mandolinjern. Rør en 1-2-3 lage og læg gulerødderne i.
  6. Ærteguacamole: Læg ærter i en blender sammen med hvidløg, chili, koriander, lime, salt og peber. Blend til en jævn masse.
  7. Tip! Brug eventuelt glutenfrie hamburgerbrød til en vegansk burger. Hvem kan ikke lide en god burger? Når det også er helt vegansk, kan flere nyde en burger! Så prøv Green Cuisine Veganske burgere på menuen i dag!

Produkter som indgår i opskriften